SI  |  EN  |  DE  |  RU

Apartma Sončna stran

Apartma Sončna stran je svetel klimatiziran apartma primeren za bivanje do 4 oseb. Apartma se razteza v dveh etažah z glavno spalnico v zgornji etaži in dvema stalnima ležiščima. Prostori imajo strešna okna z razgledom na okoliške hribe in možnostjo zasenčenja. V dnevni sobi se nahaja še raztegljiv kavč za 2 osebi. Jedilni prostor ima raztegljivo mizo za 2 do 4 osebe ter zelo opremljeno kuhinjo, ki vključujejo indukcijsko kuhalno ploščo, pečico na vroč zrak, pomivalni stroj in manjši hladilnik. Poleg tega je v kuhinji še manjši toaster in grelnik vode. V zgornji etaži se nahaja manjši bralni kotiček. Apartma je opremljen z modernimi in visokokakovostnimi LED svetili in ima centralno ogrevanje z digitalnimi pametnimi termostati. Opremljen in obnovljen je v letu 2018.   


Lokacija: 2. nadstropje

Površina: 36 m2 (dupleks)

Število postelj: 2+2

Notranjost: vhod, kuhinja + dnevni prostor, kopalnica, spalnica z zakonsko posteljo 160x200cm, raztegljivo ležišče 140x200cm

Zunanjost: javni park in igrala za otroke

Oprema: TV z ravnim zaslonom, klima naprava, okenska senčila, hladilnik, zmrzovalnik, pomivalni stroj, ventilacijska pečica, indukcijska kuhalna plošča, napa, brezžični internet, toaster, grelnik vode, sušilec za lase, bralna lučka, adapter za vtičnice, USB polnilec za telefone v dnevni sobi in spalnici, sef za ključe, zaščite električnih vtičnic za otroke, set za serviranje hrane za dojenčke.

Dodatno: brisače in posteljnina vključeni v ceno, shramba za smuči, 3 knjižne vodnike, 2 podrobna zemljevida okolice, različne družabne igre, kopalniški paket

Ogrevanje: Apartmaji imajo centralno ogrevanje s pametnimi digitalnimi termostati in daljinskim upravljanjem. Apartmaji vas bodo v hladnih mesecih pričakali primerno ogreti za bivanje.

Parkiranje: Javno parkirišče pred stavbo (parkirišča ni mogoče rezervirati)
V neposredni bližini: Trgovina z živili (ob vhodu v apartmajsko hišo), kulturni dom, več restavracij, bar
Pomembno: Gostitelj je na kraju bivanja le občasno.


Krona apartmaji I Mala vas 6 I Bovec I Slovenija
Tel: +386 40 718 184
I E-mail: info@krona-bovec.si
mapjpgmailjpgfbjpgwebjpg
Copyright © 2018 SPIRO d.o.o.. Vse pravice pridržane. Vse informacije, teksti in podobe na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.